play video

Brun om Bruer

Johan og Ingrid skulle bruke 14 dager på å fotografere bruer. Det tok 3 år og ennå er de ikke ferdige.

– Det var fantastisk å jobbe sammen med Ingrid, forteller Johan. Vi elsker og reise og på denne måten hadde vi et oppdrag sammen.

Boka Våre Bruer kom ut i 2003. Da hadde Johan og Ingrid reist land og strand rundt på jakt etter det perfekte brubildet. -Det vanskeligste var Mjøsbrua, forteller Johan. – Den er jo ikke spesielt imponerende, men vi følte likevel at den måtte med i boka. Jeg vandret rundt på jakt etter en fin vinkel, men samme hva så ble den bare en lang, rett bru. Først da jeg kom meg ned på undersiden så jeg at den hadde noen fine linjer. Nå liker jeg bildet veldig godt. Det er en påminnelse om at man aldri må gi opp jakten på det gode motiv.

 

Liker du vår  visuelle fortellerform – og vår presentasjon – eller kjenner du andre vi bør dokumentere på samme måte: Ta kontakt www.visualdays.no

Presentert i samarbeid med
www.interfoto.no

SE ALLE videoer