play video

Det kunne blitt slutten

Johan var fotosjef under OL på Lillehammer. Det kunne fort blitt slutten på en lang karriere.
Hele verdens øyne var rettet mot Lillehammer i 1994. Trykket fra verdenspressen var enormt. Midt i sentrum av det hele sto Johan Brun. Han var fotosjef og ansvarlig for at alle verdens fotografer skulle få de bildene de hadde kommet for. Johan visste at fotografer kan være krevende, og han hadde bestemt seg for ikke å bli et nei-menneske.

På sin beste uvdals-engelsk prøvde han og gjøre alle til lags. – Det ble et så stort press at jeg virkelig vurderte å gjøre det slutt, forteller Johan. – Men heldigvis turte jeg å spørre om hjelp. Jeg fikk gode assistenter og da ordnet alt seg. Nå ser jeg tilbake på OL med stor glede.

Liker du vår  visuelle fortellerform – og vår presentasjon – eller kjenner du andre vi bør dokumentere på samme måte: Ta kontakt www.visualdays.no

Presentert i samarbeid med
www.interfoto.no

SE ALLE videoer